top of page

Curriculum Vitae

Werkervaring

2018 - Heden

DESKTOP PUBLISHER

Eticoll B.V.

Capelle aan den IJssel

Hier werk ik voornamelijk als all-round DTP’er, dit houdt in dat ik ontwerp opdrachten aan neem, maar ook aangeleverd artwork klaarzet voor flexo of digitale druk. Door eigen initiatief te tonen heb ik mijn kennis van plotten mogen verbreden door mee te draaien, of in te vallen op de plot afdeling. 

2016 - 2017

GRAFISCH VORMGEVER

Paracord.eu

Krimpen aan den IJssel

Ik begon hier als order picker, na 4 maanden dit gedaan te hebben ben ik mij meer gaan focussen op het grafische aspect binnen dit bedrijf zoals product fotografie. Ook hield ik de socialmedia accounts bij en creëerde ik content voor promotie doeleinden.

Opleidingen

2017 - 2018

ALBEDA COLLEGE

Marketing & communicatie

Rotterdam

Het Albeda College biedt een uitgebreid scala aan opleidingen en ik heb tijdens mijn studie een geweldige tijd gehad. Ik volgde de opleiding Marketing en Communicatie en de kwaliteit van het onderwijs was uitstekend. De docenten waren zeer deskundig en toegewijd en gaven ons de kennis en vaardigheden die we nodig hadden om succesvol te zijn in dit vakgebied.

2012 - 2015

GRAFISCH LYCEUM ROTTERDAM

Allround Desktop Publishing

Rotterdam

Mijn tijd op het Grafisch Lyceum Rotterdam, Desktop publishing opleiding was een belangrijke periode in mijn leven. Ik leerde hoe ik mijn creativiteit en ideeën kon omzetten in prachtige ontwerpen, en ontwikkelde praktische vaardigheden met verschillende softwareprogramma's.

Professionele vaardigheden

Probleemoplossend vermogen

Creatief

Aanpassingsvermogen/ flexibel

Analytische vaardigheden

Talen

Nederlands (moedertaal)

Engels (C2-level)

bottom of page